Hallborosen

Välkommen till våra medlemsträffar i Hallborosen!

Kontaktperson Ingela Björklund
E-post hallborosen@svenskros.se

Hallborosen postnr 80–98

Nya och gamla medlemmar hälsas varmt välkomna till våra träffar. Observera att vi nu har bytt lokal och kommer i fortsättningen att träffas på Studiefrämjandet, Lilla Kyrkogatan 9 i Hudiksvall, (Sundsvallsbanken, ingång mot Möljen). Vi har ett litet bibliotek för våra medlemmar. Ta med eget fika till träffarna.

Om du är ny medlem, skicka din e-postadress till Ingela, för information om vad som händer och sker i Hallborosen.

Kom även i håg att informera om byte av e-postadress!

Program 

Lördag 20 januari kl 11.00
Välkommen till ett viktigt medlemsmöte då vi tillsammans kommer att ta ställning till vårt engagemang i rosenplanteringen på Kärleksstigen. Planering av Hallborosens kommande aktiviteter finns också med på dagordningen. 

Inledningsvis berättar Inger Kring utifrån Karin Berglunds bok "Det var en gång en trädgård", om Margery Fish, skapare av East Lambrook Manor Gardens i Somerset, England, och visar bilder från trädgården.

Ta med eget fika till träffen!

 

 

Andra aktiviteter

Vi har ett gemensamt projekt, Kärleksstigen, kommunens rosenplantering vid Lillfjärden i Hudiksvall. Rosorna, som vi själva planterade år 2000, beskär vi tillsammans varje vår och under sommaren hjälps vi åt att putsa och ansa rosorna. Hallborosen har trädgårdsböcker, de flesta om rosor, till utlåning i samband med träffarna. Vi säljer även roskort.