Skaraborgsrosen

För rosvänner i Västergötland

Obs! Ni som har e-postadress, sänd in den till Helena för att vi ska kunna nå er snabbt med information. Vi träffas ibland lite mer informellt hos varandra för diskussioner och planering och naturligtvis - trevlig samvaro. Sambeställning av rosor är då ofta en punkt på programmet. Ring eller e-posta till kontaktpersonen Helena Verghese Borg för ytterligare information!

Kontaktperson: Helena Verghese Borg
E-post: skaraborgsrosen@svenskros.se

Skaraborgsrosen (postnr 52–54)

Både gamla och nya medlemmar är välkomna till våra träffar i IOGT:s lokal, Drottninggatan 13, Skövde.Fritt inträde för medlemmar. Fika (kaffe el. te + kakor) kostar 30 kr.

Välkomna att delta i våra medlemsträffar!

Program

Söndag den 16 september kl 14.00

Vi sår rosfrön hos Helena i Mölltorp. Ta med er nypon som är ordentligt mogna, krukor och såjord gärna uppblandad med sand. Vi kan byta frön med varandra. Helena har många olika. Ta med fikakorg. Fundera också på om ni vill beställa de rosor som var slutsålda i våras då det är dags att beställa dem nu.

Söndag den 14 oktober kl 14.00 

Ewa Bölin-Andreasson kommer och håller föredrag om rosor (vad annat?) i IOGTs lokal på Drottninggatan 13 i Skövde. Fika 40 kr.

Söndag den 18 november kl 14.00

Vi träffas i IOGTs lokal och summerar årets händelser. Planering för nästa års aktiviteter blir det också. Helena visar bilder. Fika kostar fortfarande 40 kr.

Varmt välkomna, gamla som nya medlemmar!